KONTAKTA OSS

 
 
 
 

Om Stiftelsen

Efter Stefans bortgång våren 2020 beslutade barndomsvännerna Niklas och Christian Harrysson, tillsammans med Stefans bror Daniel Abrahamsson, att de skulle starta en minnesfond för att hedra Stefans minne och i hans namn samla in medel för välgörande ändamål.

Stefan var uppväxt och hela sitt liv boende på västkusten, i hjärtat av Bohuslän, med stort intresse för hav och båtliv. Tillsammans med sin bror Daniel så drev han Gästhamnsbolaget Väst som bland annat har hand om gästhamnarna i Hamburgsund, Fjällbacka och Grebbestad, och varje år tar emot besök av 12.000 båtar.

Det kändes därför självklart att välja Sjöräddningssällskapet som den primära mottagaren av medel från stiftelsens fond. Vårt första projekt med Sjöräddningssällskapet är att samla in medel till en ny räddningsbåt med stationering på västkusten. Båten kommer vid sjösättningen att döpas till Stefan Abrahamsson.


Utöver sammarbetet med Sjöräddningen har stiftelsen som mål att varje år ge bidrag till Cancerfonden för deras viktiga arbete med att finansiera cancerforskning.


Mer information om Sjöräddningssällskapet och deras verksamhet hittar du här: www.sjoraddning.se/stod-oss


Mer information om Cancerfonden finns här:
www.cancerfonden.se


Stiftelsen är en registrerad insamlingsstiftelse och står under tillsyn av Länsstyrelsen. Org.nr. 802481-8133.